WDHfotografie

Wendy Diender Hanekamp


Wie ben ik...

Dierbare momenten dat is wat ik graag vastleg.
Puur, avontuurlijk, romantisch, speels, liefdevol  & vooral ook waardevol.
Ben jij op zoek naar een fotograaf die meedenkt, die openstaat voor idee├źn, dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Het belangrijkste is dat jij met een goed gevoel voor mijn camera staat, zodat ik het moment "puur" zoals jij bent kan vangen. 

Mijn naam is Wendy Diender.

Geboren en getogen in de mooiste hanzestad, namelijk Kampen.
Omdat ik graag met mijn camera de natuur in ga, ken ik hier in de omgeving de mooiste plekjes waar jouw fotosessie kan plaatsvinden.
Momenteel heb ik geen "echte" studio wel gebruik ik een kamer in huis die ik ombouw tot 
pop-up studio. Deze is geschikt voor portretfotografie, huisdier en bijv een cakesmash-shoot.
Mijn passie voor fotografie is zeker een jaar of 12 geleden ontstaan, maar na de geboorte van mijn zoontje 5 jaar geleden ben ik er pas echt mee aan de slag gegaan, waarvan ik de laatste drie jaar hobbymatig opdrachten ben gaan aannemen.

In mei 2020 heb ik mijzelf inschreven bij de Kamer v Koophandel.
Naast mijn part-time werk in de zorg als activiteiten begeleidster ben ik dus ook professioneel part-timer in de fotografie.

Voor nu genoeg over mij, heb jij interesse in een shoot... neem dan snel contact met mij op zodat ik jou kan leren kennen! :)